Završnica Katoličke malonogometne lige

kmnlZavršnica Katoličke malonogometne lige u kojoj sudjeluju malonogometni klubovi, pobjedničke ekipe u nad/biskupijama Hrvatske i BiH, održava se od 5. do 7. lipnja u Zadarskoj nadbiskupiji. Tristo malonogometaša iz Hrvatske i BIH podijeljeno je u 15 ekipa koje će igrati u četiri skupine.

Skupina A igra utakmice u dvorani OŠ na Bilom Brigu u Zadru. Čine je ekipe: Zadar I, VrhBosna, Požeška II i Đakovačko-osječka.

U sportskoj dvorani u Benkovcu igraju ekipe skupine B: Šibenska, Dubrovačka, Varaždinska, Požeška I.

U dvorani OŠ Biograd igraju ekipe skupine C: Splitsko-makarska, Banjolučka i Mostarsko-duvanjska.

U dvorani OŠ Bibinje igraju ekipe skupine D: Porečko-pulska, Zadar II, Riječka i Zagrebačka.

Program započinje u petak 5. lipnja u 19 sati misnim slavljem u zadarskoj katedrali Sv. Stošije koju predvodi zadarski nadbiskup Ivan Prenđa. Od 19.45 sati u Nadbiskupskom sjemeništu ‘Zmajević’ u Zadru su prijave ekipa, uplate i smještaj, a od 20 sati je odlazak ekipa prema župama gdje će biti smješteni kod obitelji.

Drugog dana završnice Katoličke malonogometne lige BK Hrvatske i BiH, u subotu 6. lipnja, u 8.30 sati započinje odigravanje utakmica na Bilom Brigu u Zadru, Benkovcu, Biogradu i u Bibinjama. Kraj odigravanja prvog dijela završnice predviđen je za 13 sati.

U 18 sati u dvorani u Bibinjama i dvorani OŠ na Bilom Brigu u Zadru odigravaju se četvrtfinalne utakmice. Kraj natjecanja predviđen je za 20 sati. Od 21 sat u prostorijama pastoralnog centra sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu u Zadru zajedničko je druženje malonogometnih ekipa.

Trećeg dana završnice Katoličke malonogometne lige BK Hrvatske i BiH, u nedjelju 7. lipnja, u dvorani OŠ u Bibinjama u 8.30 i u 9.30 sati igraju se polufinalne utakmice. U 10.15 sati igra se revijalna utakmica, a od 11 sati utakmica za treće mjesto. Od 12 sati igra se finalna utakmica.

Za 13.30 sati predviđen je početak misnog slavlja u župnoj crkvi u Bibinjama na kojoj će se završno okupiti sudionici svih ekipa Katoličke malonogometne lige BK Hrvatske i BiH.