FACEBOOK STRANICA “HVALA TI, PAPA BENEDIKT XVI.”

13.02.2013 | 11:03 | IKA V – 148373/2

Facebook stranica “Hvala Ti, papa Benedikt XVI.”

 

  Otvorena je i e-mail adresa: hvalabenediktxvi@gmail.com na koju svi zainteresirani do 23. veljače mogu uputiti poruke papi Benediktu XVI.

Zagreb, (IKA) – Na poticaj s više strana, nekoliko obitelji iz Zagrebačke nadbiskupije, koje su aktivno sudjelovale u pripremi apostolskog pohoda Benedikta XVI. Hrvatskoj u lipnju 2011. godine, pokrenulo je u utorak 12. veljače Facebook stranicu pod nazivom “Hvala Ti, PAPA Benedikt XVI.”.
Stranica će redovito pratiti događaje vezane uz posljednje javne nastupe i poruke pape Benedikta XVI. te će, prema najavama, ostati aktivna i kasnije, kroz promicanje nauka i inicijativa koje je on kao Kristov namjesnik ostavio Crkvi u baštinu.
Otvorena je i e-mail adresa: hvalabenediktxvi@gmail.com na koju svi hrvatski vjernici i ljudi dobre volje do 23. veljače mogu uputiti svoje poruke papi Benediktu XVI., koje će mu biti predane 27. veljače, kada neke od obitelji nositelja inicijative odlaze u Rim kako bi nazočile posljednjoj generalnoj audijenciji pape Benedikta XVI.